Buongiorno cari amici!

Met onze OnlineShop willen we graag onze passie voor een van de mooiste regio's van Europa en de producten uit Toscane met u delen. Misschien brengt ons aanbod herinneringen terug aan een vakantie in deze regio of uw nieuwsgierigheid voor een bezoek? Of wilt u bewust cosmetica consumeren die op een natuurlijke manier zijn geproduceerd en bestaan uit natuurlijke ingrediënten? Of houdt u van de bijzondere smaak van Toscane? In ieder geval hopen wij u met ons aanbod het heuvelachtige landschap van cipressen en wijnstokken, de geur van wilde kruiden, het getjilp van krekels in de schemering - kortom: het gevoel van dolce vita een beetje verder naar huis te kunnen brengen.

We bezoeken Toscane al jaren regelmatig. Er zijn nauwe contacten gelegd met de lokale bevolking, die ons dichter bij het landschap en de producten uit de eerste hand brengen. Het idee voor Casa di Jutta, de Toscaanse Natuurlijke Cosmetica Shop was geboren, om de producten te kunnen kopen in Nederland, ook als we niet op reis in de Toscane zijn. De producten zijn afkomstig van ingrediënten uit de regio of worden vervaardigd volgens de traditionele voorschriften van de Toscane. In ons shop vindt u veganistische en natuurlijke cosmetica voor uw dagelijkse verzorging.

In ons producten voel je de liefde voor de regio, de verbondenheid met de natuur en de originaliteit van de grondstoffen.
 

 

Welkom bij Casa di Jutta.
 

© 2019 - 2021 Casa di Jutta | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel